ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΕΡΑ

Για την αφύπνιση και την πνευματική αναγέννηση των Ελλήνων

ΑΠΟΨΕΙΣ, ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ….

Posted by lykofron στο 04/07/2010

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΤΕΡΟΣ, ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ  ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟΤΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ!

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΩΤΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, Ο ΘΕΜΕΛΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΝΩ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ!

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΩΣ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΟΡΘΟΔΟΞΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΙΣΜΑΤΑ ΠΟΙΜΕΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΝΔΡΙΤΕΣ (ΙΕΡΕΙΣ), ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΝΔΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΩΝ.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ «ΑΝΟΙΞΗΣ» ΜΑΤΙΑ ΑΛΛΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ: ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΑΘΑΝΕ ΑΠΟ ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΝ ΚΑΤΗΧΗΣΕΩΣ, ΕΦ ΟΣΟΝ ΖΟΥΣΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΙΧΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!

ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ (ΟΡΦΙΚΩΝ,, ΠΛΑΤΩΝΙΚΩΝ, ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΩΝ) ΜΕΣΩ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΦΡΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΙΟΥΔΑΪΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΣΟΥ ΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ (ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ: Η ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ. Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΑΝΕΥ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΛΑΙΑ ΑΝΕΥ ΤΗΣ ΚΕΝΗΣ (ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΗΝ 23Η ΜΑΙΟΥ 2003 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΕΝΩΠΙΟΝ 500 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΚΡΟΑΤΩΝ). ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΗΛΩΣΗ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ! (Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ «ΑΠΑΝΤΑΤΑΙ» ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΧΙΛΙΕΣ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΕΣ – 1400 – ΦΟΡΕΣ: ΣΑΚΟΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΟ ΑΠΘ).

ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ; Π.Χ. ΤΟΝ ΜΟΙΧΟ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΚΤΟΝΟ ΔΑΥΙΔ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ; ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΚΑΙ ΜΟΙΧΟ ΠΡΟΠΑΤΟΡΑ ΣΟΥ, ΑΒΡΑΑΜ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ; ΤΟΝ ΑΙΜΟΜΙΚΤΗ ΛΩΤ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ; ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΗΛΙΑ (ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΖΕΙΣ ΤΗΝ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ) ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ; ……….. ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΟ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟΚΤΟΝΟ «ΑΓΙΟ» ΚΩΣΤΑΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΘΑ ΤΟΝΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ; ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ ΘΕΟΔΟΣΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ; ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ (Ή ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΟ) ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ;; ΘΑ ΤΙΜΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ, ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΝΑ;; ……….. ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΟΡΤΑΖΕΙΣ ΜΕΤΑ;;;

ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Α) ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ Ο ΙΣΑΑΚ, Β) ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΝ ΥΜΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ – … ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΗΜΩΝ ΑΒΡΑΑΜ, ΙΣΑΑΚ ΚΛΠ …., Γ) ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΝ ΥΜΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ … ΕΝ ΚΟΛΠΟΙΣ ΑΒΡΑΑΜ …. Δ) ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, Ε) ΝΑ ΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ

ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ Ή ΠΕΣΑΧ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΟΡΤΗ) ΜΕΤΑ ΤΟΝ 4ο ΑΙΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΟΡΤΑΖΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΠΟΧΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΕΟΕΒΡΑΙΩΝ Π.Χ. Ο ΙΗΣΟΥΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ … ΕΝΩ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΨΗΦΗΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!

ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ, ΠΑΨΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΣ ΕΒΡΑΪΚΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ, ΠΑΨΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ Π.Χ. Α) «…ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ), ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΛΗΡΩΝΟΜΗΣΩΣΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ…» Β) «ΠΙΣΤΕΥΕ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΥΦΛΑ) ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ (ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΗ ΕΒΡΑΙΩΝ)….»

ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: