ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΕΡΑ

Για την αφύπνιση και την πνευματική αναγέννηση των Ελλήνων

ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

Posted by lykofron στο 04/07/2010

ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

 1. Την καταστροφή όλων των ναών, των έργων τέχνης, την κατάργηση των Ολυμπιακών αγώνων (οι οποίοι είχαν ιερό και θρησκευτικό χαρακτήρα για τους Έλληνες) και το κάψιμο των βιβλιοθηκών κατά τον μεσαίωνα. Οι καταστροφές αυτές και ειδικότερα των βιβλιοθηκών αποτελούν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας το χρεώνεται πλήρως η ορθοδοξία. Η ανθρωπότητα δεν έχει συνέλθει ακόμα από αυτήν την πολιτιστική καταστροφή.
 2. Τους διωγμούς των Ελλήνων είτε με επιδρομές ορδών εβραιοχριστιανών συνοδευόμενων από τους ιερείς τους (Αλάριχος κλπ) είτε με την «ιερά εξέταση» είτε με μεμονωμένες δολοφονίες και δημεύσεις περιουσιών. Αποτέλεσμα αυτών των διωγμών ήταν η εξόντωση του μεγαλυτέρου μέρους των Ελλήνων στην κυρίως Ελλάδα. Ας σημειωθεί ότι η δράση της «ιεράς εξετάσεως» πρωτοεμφανίστηκε στην Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (Βυζάντιο) και κατόπιν επεκτάθηκε στην ρωμαιοκαθολική δύση (δηλαδή υπήρξε εφεύρημα της «ορθοδοξίας» για την εξόντωση των Ελλήνων). Τα όσα επρόκειτο να συμβούν τα είχε προαναγγελθεί ο ιδρυτής του εβραιοχριστιανισμού (Ιησούς), ο οποίος προείπε « …ουκ ήλθον βαλείν ειρήνην επί της γης αλλά μάχαιρα…» (βλέπε κατά ευαγγέλιο Ματθαίον Ι 34) και αυτό ακριβώς έπραξαν οι οπαδοί του τον μεσαίωνα επί 1000 χρόνια και μάλιστα με μεγαλύτερη βιαιότητα στην Ελλάδα κατά των Ελλήνων.
 3. Την θεώρηση του Αβραάμ, Ισαάκ κλπ ως πατέρων μας κατά τις ιεροπραξίες τους και όχι των τιμημένων μας προγόνων Πλάτωνα, Πυθαγόρα κ.λ.π.
 4. Την θεώρηση ως «αγίων» των ανθελλήνων «πατέρων» ή επισκόπων της ορθοδοξίας π.χ. του «αγίου» και «μέγα» Βασι­λείου, ο οποίος χαρακτήριζε τους Έλληνες μισερούς, ή των εγκληματιών οι οποίοι παρείχαν πολιτική κάλυψη της ορθοδοξίας π.χ. τον «άγιο» και «μέγα» και «ισαπόστολο» αυτοκράτορα Κωνσταντίνο. Στους εγκληματίες «αγίους» περιλαμβάνεται και ο «άγιος» Μερκούριος ο οποίος δολοφόνησε τον φιλέλληνα αυτοκράτορα Ιουλιανό και ο «άγιος» Πέτρος ο οποίος δολοφόνησε τον Σίμωνα (Βλέπε Ιωάννη Μαλάλα «Χρονογραφία» σελ. 202 επ.)
 5. Τις θανατώσεις όσων δεν ήταν χριστιανοί (π.χ. της φιλοσόφου Υπατίας) ή ήταν χριστιανοί αλλά με διαφορετικά πι­στεύω (π.χ. τους Μανιχαίους).
 6. Την τέλεση «αφορισμών» και «αναθεμάτισμών», που έχουν όλα τα χαρακτηριστικά τελετών μαύρης μαγείας.
 7. Τον αναθεματισμό πολλών αξίων τέκνων της Ελλάδας π.χ. του Ελευθέριου Βενιζέλου και τον αφορισμό του Υψηλάντη και όλων των επαναστατών του 21 από τον πατριάρχη Γρηγόριο τον Ε’ με το αιτιολογικό ότι επαναστά­τησαν κατά του Βασιλέως (Σουλτάνου).
 8. Την δήλωση του ορθόδοξου ιερατείου κατά την διάρκεια της τουρκοκρατίας ότι ήταν μόνον χριστιανοί και τώρα, που οι εμείς Έλληνες αποκτήσαμε ελεύθερη πατρίδα, δηλώνουν ότι είναι πρώτα χριστιανοί και κατόπιν Έλληνες (π.χ. ο πρωτοπρεσβύτερος κ. Χρήστου). Το Έλληνες, προφανώς, το πρόσθεσαν για να κρατήσουν τα προνόμια που τους είχαν εξασφαλίσει οι τούρκοι κατά την τουρκοκρατία ως και την εκκλησιαστική περιουσία.
 9. Την κατοχή τεράστιας περιουσίας η οποία αν δοθεί στον λαό και θα αποτελέσει πηγή ανάπτυξης. Αυτή η περιουσία πως αποκτήθηκε και γιατί κατέχεται; Μήπως στο μεγαλύτερο μέρος της προήλθε από την παραχώρηση της περιουσίας των ιερών της ελληνικής θρησκείας στους χριστιανούς από τους μισέλληνες αυτοκράτορες του Βυζαντίου ή με αρπαγή και κατά το υπόλοιπο από αφελείς που εκχωρούν την περιουσία τους για να «σωθούν» από ιερείς που δεν μπορούν να σώσουν ούτε τους εαυτούς τους;;;
 10. Την είσπραξη χρημάτων τον μεσαίωνα με συγχωροχάρτια, τα οποία πρώτη τα καθιέρωσε η ορθοδοξία κατόπιν επεκτάθηκε στην ρωμαιοκαθολική δύση (δηλαδή υπήρξε εφεύρημα της «ορθοδοξίας»).
 11. Την είσπραξη τεραστίων χρηματικών ποσών από τους φόρους που πληρώνει ο λαός δηλαδή από τον μόχθο του λαού (μισθοδοσία του ιερατείου της ορθοδοξίας από το ελληνικό δημόσιο). Μάλιστα σε έν­δειξη ευγνωμοσύνης(;) προς αυ­τόν τον λαό (που τους σιτίζει) στις ιεροπραξίες τους (π.χ. γάμους) θεωρούν ως πατέρες μας του πατέρες των Ιουδαίων Αβραάμ, Ισαάκ… και όχι τους τιμημένους προγόνους μας Πυθαγόρα, Πλά­τωνα κλπ.
 12. Την επιβολή στους Έλληνες Ιουδαϊκών και εβραιοχριστιανικών ονομάτων έναντι των ελληνικών (από τα πέντε χιλιάδες ελληνικά ονόματα ελάχιστα σήμερα χρησιμοποιούνται).
 13. Την επιβολή της λατρείας των εικόνων (δηλαδή των ειδώλων αγίων κλπ) και πτωμάτων ή οστών πεθαμένων. Αυτό, δεν είναι ειδωλολατρία;;;
 14. Την επιβολή της λατρείας του Γιαχβέ (κοινού θεού Ιουδαίων και χριστιανών) υπό την επωνυμία Θεός ο οποίος δεν είναι ανεξάρτητος από τον κόσμο και την ύλη ούτε είναι νοητός χωρίς αναφορά στην ύλη αφού εκδηλώνει ιδιότητες ατομικοποιουμένου πνεύματος και μάλιστα αρνητικού πνεύματος και όχι τις ιδιότητες του Δημιουργού. Συγκεκριμένα: είναι ρατσιστής γιατί θεωρεί τους Ιουδαίους ως  «περιούσιο» λαό του έναντι της λοιπής ανθρωπότητας και δίδει στους Ιουδαίους τους άλλους λαούς ως περιουσιακό τους στοιχείο σαν ένα κοπάδι πρόβατα (ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ, κεφάλαιο Ζ’, εδάφια 1-16) και έχει δολοφονική μανία γιατί εμπνέει στον Ιησού του Ναυή κλπ να προβεί σε σφαγές και γενοκτονίες των λαών που καταλαμβάνουν (ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ, κεφάλαιο Κ’, εδάφια 16-17 και ΑΡΙΘΜΟΙ, κεφάλαιο ΛΑ’, εδάφια 1, 2, 7, 15, 17 κλπ.)

ΣΗΜ. 1η Ο όρος «εβραιοχριστιανοί» οφείλεται στο ότι: α) το σημαντικότερο μέρος της «βίβλου» (δηλαδή του ιερού βιβλίου των χριστιανών) το αποτελούν τα ιερά βιβλία των Εβραίων και τα υπόλοιπα (καινή διαθήκη) είναι εξαρτημένα από τα ιερά βιβλία των Εβραίων γιατί παραπέμπουν σ’ αυτά και συνεπώς ο χριστιανι­σμός δεν μπορεί να υπάρξει ως θρησκεία χωρίς τα ιερά βιβλία των Εβραίων δηλαδή είναι θρησκεία μέσα από την θρησκεία των Εβραίων, β) ο ιδρυτής του χριστιανισμού (ο Ιησούς) ήταν Εβραίος και θεωρείται από τους χριστιανούς ως ο αναμενόμενος μεσσίας των Εβραίων και γ) ο Ιησούς έλεγε ότι δεν ήλθε να κα­ταργήσει την εβραϊκή θρησκεία αλλά για να την συμπληρώσει. Επομένως ο χριστιανισμός είναι η «συμπληρωμένη» εβραϊκή θρησκεία.

ΣΗΜ. 2η  Η άποψη ορισμένων ότι α) η Ελληνική θρησκεία είναι δήθεν μονοθεϊστική και β) ότι ο Χριστός ήταν δήθεν Έλληνας (υιός του Ιουλίου Παντέρα) προέρχονται από σκοτεινούς χριστιανοσιωνιστικούς κύκλους οι οποίοι επιδιώκουν να σταματήσουν τις προσπάθειες αναβιώσεως της Ελληνικής Θρησκείας με τον ισχυρισμό ότι «αφού η Ελληνική Θρησκεία είναι μονοθεϊστική και ο Χριστός Έλληνας μπορούμε να αρκεστούμε στην ορθοδοξία και δεν μας χρειάζεται η Ελληνική Θρησκεία».

ΣΗΜ. 3η Τα αναφερόμενα στην λεγόμενη «παλαιά διαθήκη» Κεφ Γένεσις, ιερού βιβλίου των βιβλικών θρησκειών (π.χ. του εβραιοχριστιανισμού), ότι ο Γιαχβέ απαγόρευσε στους πρωτόπλαστους (Αδάμ και Εύα) να φάγουν από το ξύλο της ΓΝΩΣΕΩΣ(Β16) του καλού και του κακού και ότι επειδή παραβίασαν αυτήν την απαγόρευση καταδικάστηκαν αφενός μεν να εργάζονται ώστε στο εξής μόνον με την ΕΡΓΑΣΙΑ(Β19) τους θα εξασφάλιζαν τα μέσα της διαβίωσής τους αφετέρου δε να χάσουν τον «παράδεισο»(Β24) ο οποίος θεωρείται ως χώρος στον οποίο ζούσαν οι «πρωτόπλαστοι» σε κατάσταση αδράνειας(Β15) «σημάδεψαν» την ανθρωπότητα για περισσότερο από 1000 χρόνια. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Γιαχβέ δικαιολογεί την απαγόρευση αυτήν λέγων ότι ο Αδάμ με την απόκτηση της γνώσεως έγινε ίσος με αυτόν (δηλαδή Θεός;) και αν φάγει από το ξύλο της ζωής τότε (φοβήθηκε) ότι θα εξασφαλίσει και ο Αδάμ την ΑΘΑΝΑΣΙΑ! Συνεπώς για τους εβραιοχριστιανούς η ΓΝΩΣΗ (του καλού και του κακού) είναι απαγορευμένος καρπός από τον εξωκοσμικό Θεό (δηλαδή τον Γιαχβέ) την οποία πρέπει να αποφύγει ο άνθρωπος γιατί διαφορετικά θα προκαλέσει την οργή του και δεν θα έχει θέση στον «παράδεισο», δηλαδή σε χώρο όπου ο άνθρωπος θα παραμένει αδρανής σαν φυτό και σε κατάσταση άγνοιας (δηλαδή αποκτήνωσης) και ότι αυτή η κατάσταση (της αδράνειας και άγνοιας του παραδείσου) αποτελεί τέτοια ευτυχία που ορισμένοι θυσιάζουν (ακόμα και σήμερα) την ζωή τους γι’ αυτόν και κατά τον μεσαίωνα κατέστρεψαν βιβλιοθήκες και το 90% των συγγραμμάτων των Ελλήνων και όλα τα πολιτισμικά τους  στοιχεία. Επίσης για τους εβραιοχριστιανούς η ΕΡΓΑΣΙΑ εί­ναι θεϊκή κατάρα στην οποίαν καταδικάστηκε ο άνθρωπός γιατί έφαγε από το δένδρο της γνώσεως (του καλού και του κακού) με αποτέλεσμα να χάσει τον παράδεισo.

ΣΗΜ  4η Για την παλαιά διαθήκη βλέπε το βιβλίο του θεολόγου κυρίου Α. Τσακαλιά «ΒΙΒΛΟΣ, ακατάλληλη δι’ ενηλίκους», έκδοση Μ. Βερέττα

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: