ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΕΡΑ

Για την αφύπνιση και την πνευματική αναγέννηση των Ελλήνων

ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ

Posted by lykofron στο 18/01/2011

Διαβάζουμε συχνά τις ψευδεπίγραφες αναφορές των χριστιανών περί της «αγάπης» που τρέφουνε για τον Έλληνα και τον Ελληνικό πολιτισμό, ενώ είναι πασίγνωστο το διαχρονικό μένος τους για τον Ελληνικό τρόπο σκέψης και η ασέβεια τους για τα Ελληνικά ήθη και έθιμα. Ένα ΖΩΝΤΑΝΟ τέτοιο παράδειγμα είναι οι περίφημοι ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που ψέλνονται με μεγάλη «ιεροπρέπεια» κάθε έτος την Κυριακή της Ορθοδοξίας. Ψέλνονται ΚΑΤΑ των Ελλήνων, παρουσία ΕΛΛΗΝΩΝ !!

Κάθε έτος λοιπόν κατά την Α’ Κυριακή της Σαρακοστής, και από την κατάπτυστη εκείνη Ζ’ Σύνοδο της Νίκαιας του 787 και υπό την Προεδρία του «ευσεβέστατου» Πατριάρχη Ταρασίου, ψέλνονται οι ΕΠΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Γιατί τόοοοοση «αγάπη» πια? Γιατί εδώ και 1216 χρόνια μας «ευλογεί» ο άρχοντας Γιαχβέ δια των εκπροσώπων Του? Γιατί ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΕ???? Η αηδιαστική αυτή πρακτική των εβραιοχριστιανών προκάλεσε μάλιστα και την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Στεφανόπουλου. Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «πρέπει να παραλείπονται…»

Ποιος ο λόγος για αυτή τους την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ7

Ποιος ο λόγος για αυτό τους το ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ μένος?

Ποιος ο λόγος του αναθέματος….επί επτά?

Ευλόγησε άραγε ο «Θεός» αυτά τα αηδιαστικά τους λόγια? Ας μας απαντήσουνε οι ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ κατά τα άλλα οπαδοί του εβραιοχριστιανισμού. Ας μας εξηγήσουνε ΠΩΣ ανέχονται αυτόν τον ηθικό εξευτελισμό από τους εκπροσώπους μίας ξένης κοσμοθεώρησης ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.

Πάρτε μια ιδέα για να καταλάβετε σε τι ακριβώς αναφέρομαι&. που αν δεν είναι στην νεοελληνική γλώσσα κανείς δεν πρόκειται να τα καταλάβει και θα συνεχίσουμε να σταυροκοπιόμαστε κάθε  φορά που τους ακούμε να μας σέρνουν τα εξ αμάξης, και όχι μόνο εκείνη την μέρα&. Για τα υπόλοιπα θα γράψω αργότερα&&&&&

1ος Αναθεματισμός

Υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν ότι η δύναμη και η ενέργεια της τρισυπόστατης θεότητας είναι κατασκευασμένη. Το ίδιο υποστηρίζουν ότι είναι η θεία ουσία που δοξάζουμε, η ενέργεια των αγίων και όλη η φύση. Αυτοί κινδυνεύουν να γίνουν τελείως άθεοι, να πιστέψουν την Ελληνική μυθολογία και να περιπέσουν στην λατρεία των κτισμάτων. Αυτό δυσκολεύει την καθαρή και άψογη χριστιανική πίστη. Αφού δεν πιστεύουν στη θεοπνευστία των αγίων και το ευσεβές φρόνημα της εκκλησίας που διδάσκει ότι η τρισυπόστατη δύναμη δεν έχει κατασκευασθεί. ΑΝΑΘΕΜΑ-ΑΝΑΘΕΜΑ-ΑΝΑΘΕΜΑ 2ος Αναθεματισμός Αυτοί που ασπάζονται τις Ελληνικές γνώσεις και όχι αυτοί που τις διδάσκονται σαν εκπαίδευση, και ακολουθούν τις μάταιες θεωρίες και τις πιστεύουν σαν αληθινές, μας δημιουργούν κινδύνους και παρασύρουν σ’ αυτές και άλλους κρυφά ή φανερά και τις διδάσκουν χωρίς δισταγμό. ΑΝΑΘΕΜΑ-ΑΝΑΘΕΜΑ-ΑΝΑΘΕΜΑ 3ος Αναθεματισμός Σε όσους πιστεύουν στην μυθολογία (Ελληνική) και αποδέχονται και άλλα μυθικά πλάσματα και τις δικές μας πεποιθήσεις επηρεάζουν και μεταβάλλουν, και τις ιδέες του Πλάτωνα δέχονται σαν αληθινές και την ύλη θεωρούν αυθύπαρκτη και υποστηρίζουν ότι έγινε μόνη της, και προσβάλλουν το αυτεξούσιο του δημιουργού που έφτιαξε τα πάντα από το τίποτα και τα εξουσιάζει δεσποτικά.

ΑΝΑΘΕΜΑ-ΑΝΑΘΕΜΑ-ΑΝΑΘΕΜΑ.

4ος Αναθεματισμός

Αυτοί που δέχονται και παραδίδουν στις επερχόμενες γενεές τα μάταια Ελληνικά λόγια και δεν πιστεύουν ότι οι ψυχές προϋπήρχαν και τα πάντα έγιναν από το τίποτε και ότι η κόλαση δεν είναι αιώνια και έτσι καταργούν την βασιλεία των ουρανών που είναι αιώνια και ακατάλυτη. Ο ίδιος ο Χριστός και θεός μας δίδαξε με παλαιά και νέα γραφή που εμείς την παραλάβαμε και μας λέει ότι, η κόλαση είναι ατελείωτη και η βασιλεία αιώνια. Με αυτά τα λόγια καταδικάζουν τους εαυτούς τους και γίνονται υπαίτιοι και για άλλες αιώνιες καταδίκες.

ΑΝΑΘΕΜΑ-ΑΝΑΘΕΜΑ- ΑΝΑΘΕΜΑ.

5ος Αναθεματισμός

Σ’ αυτούς που παρουσιάζουν σαν ευσεβή τα δόγματα των Ελλήνων τα ανίερα αποτελούν ασέβεια και αδιαντροπιά για την ορθόδοξη και καθολική εκκλησία καθώς και για τις ψυχές του ουρανού και της γής και τα άλλα κτίσματα.

ΑΝΑΘΕΜΑ-ΑΝΘΕΜΑ-ΑΝΑΘΕΜΑ.

6ος Αναθεματισμός

Σ’ αυτούς που προτιμούν την «ανόητη» ..!! σοφία των Ελλήνων φιλοσόφων και σ’ αυτούς που τους διδάσκουν και πιστεύουν στην μετεμψύχωση των ανθρωπίνων ψυχών και έτσι χάνονται όπως των αλόγων ζώων αφού προχωρούν στο μηδέν και δεν περιμένουν ανάσταση και δεύτερη παρουσία αμφισβητώντας την τελική τιμωρία. ΑΝΑΘΕΜΑ-ΑΝΑΘΕΜΑ-ΑΝΑΘΕΜΑ.

7ος Αναθεματισμός

Σ’ όσους χαρακτηρίζουν των Ελλήνων τα λόγια σοφά και τους αιρεσιάρχες που αναθεματίσθηκαν από τις επτά άγιες καθολικές συνόδους και όλους τους ορθόδοξους επιφανείς πατέρες, αυτά είναι ξένα προς την εκκλησία είναι ψεύτικα λόγια και βρώμικη περιουσία και ισχυρίζονται ότι καλύτερη κατά πολύ και τώρα και στην μέλλουσα κρίση και των ευσεβών και ορθοδόξων ανδρών κατά τα άλλα πάθος ανθρώπινο και παντελής άγνοια. ΑΝΑΘΕΜΑ-ΑΝΑΘΕΜΑ-ΑΝΑΘΕΜΑ.

ΑΝΑΘΕΜΑ της Ζ΄ Οικουμενικής συνόδου της Νίκαιας το 787 μ.Χ εντολή του αυτοκράτορα Κων/νου του ΣΤ΄ και της μητέρας του Ειρήνης της Αθηναίας.

Αυτά είναι τα ωραία της Θρησκείας μας η οποία εμεταλλεύομενη παλιά την αμάθεια του χριστεπώνυμου πληρώματος και σήμερα την μη ύπαρξη προσοχής για τα μουρμουρητά των ιερέων, μας καθυβρίζει σαν τον ποιο ιταμό κατακτητή!!! Τελευταία πάλι η κεφαλή της εκκλησίας σας Ιουδαιοχριστιανοί, ο πολύς Βαρθολομαίος (τέως Αξ/κος της Τουρκικής ΜΙΤ) επανήλθε στην ίδρυση Χριστιανικού ναού στον σεπτό και πανίερο βράχο της Ακροπόλεως Αθηνών. Μήπως μπορεί να φαντασθεί κανείς από που παίρνει εντολές;

Advertisements

2 Σχόλια to “ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ”

 1. Ας πούμε ορισμένες αλήθειες επιτέλους…

  Όποιος πιστεύει στο κατασκεύασμα της «Ελληνορθοδοξίας» είναι δυστυχώς ιστορικά άσχετος . Η γεωγραφική περιοχή και ο λαός που αποκαλούσαμε Έλληνες , έσβησε με την κατάκτηση της από τους Ρωμαίους. Από τότε η Ελλάδα (τα Ελληνικά φύλα κατ ουσίαν) δεν έχουν ούτε πατρίδα, ούτε θρησκεία. Η Πατρίδα των Ελληνικών φύλων ήταν ανέκαθεν οι Πόλεις-Κράτη τους και όχι το σύνολο της επικράτειας . Όποιος ισχυρίζεται ότι το σημερινό ενιαίο κράτος των Ρωμιών εκφράζει κάτι Ελληνικό με την αρχαία όψη είναι επίσης άσχετος η απλά ρομαντικός.

  Επίσης…

  Το ότι υποτίθεται οι σύγχρονοι Έλληνες είναι κάποια φυλή Superman που με την θρησκεία τους και την μαγκιά τους θα κατακτήσουν τον κόσμο θα πρέπει να σταματήσει . Είναι σκέτος παραλογισμός και ηλιθιότητα σε τελική ανάλυση . Έχουμε κρίση ταυτότητας και άμεσα θα πρέπει να γίνει κάτι για αυτό. Δεν μπορείς – ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ – να υπερασπίζεσαι τα ίδια με όσα οι πρόγονοι μας πεθάνανε για αυτά, άπαξ και είσαι Έλλην στην Φιλοσοφία και στην Καταγωγή. Γιατί οι πρόγονοι μας δεν πεθάνανε για καμιά Πατρίδα. Για του Χριστού την Πίστη την «Αγία» δώσανε την Ζωή τους και για την αναβίωση της Αυτοκρατορίας του Χριστού (Βυζάντιο) . Το Βυζάντιο ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Ήταν μια πολυφυλετική Αυτοκρατορία με μοναδικό συνδετικό δεσμό την Γλώσσα και την Δογματική Χριστιανική Πίστη. Πρόγονος της Κωνσταντινούπολης ήταν η Ρώμη. Απόγονος της Κωνσταντινούπολης σήμερα είναι η Νέα Υόρκη. Από ΤΟΤΕ ζούμε σε καθεστώτα πολυφυλετικών Αυτοκρατοριών . Αυτό κάποιοι δεν θέλουν να το καταλάβουν και οι «Πατριωτικές» κορώνες του παραλόγου δίνουν και παίρνουν.

  Η Ελλάδα θα πρέπει να αναγεννηθεί ως Φοίνιξ από εκεί που κατ ουσίαν Έσβησε . Να αναβιωθεί από το Όραμα του Αλεξάνδρου προσαρμοσμένο στην σύγχρονη εποχή. Είναι η μεγαλύτερη Ιεροσυλία να απορρίπτουμε η να μην γνωρίζουμε το Όραμα του Μεγαλύτερου Οραματιστή όλων των εποχών. Είναι η μεγαλύτερη Ιεροσυλία να μην Σεβόμαστε το Θέλημα του Υιού του Διός.

  Ο Ρόλος των Πραγματικών Ελλήνων ήταν, είναι και θα είναι Ρόλος Εκπολιτιστικός, Ρόλος Πνευματικός, Ρόλος Ενωτικός, Ρόλος Ηγετικός στις τύχες τις ανθρωπότητας. Πραγματικοί Έλληνες υπάρχουν και εδώ, μα και στην Ευρώπη και οπου υπάρχουν Λευκοί Άνθρωποι . Αυτό θα πρέπει να γίνει άμεσα κατανοητό σε κάθε «Μικρόπνοο» φανατισμένο Εθνικιστή . Έλλην δεν είσαι επειδή Γεννήθηκες σε αυτή την γεωγραφική περιοχή. Ισα ισα οι περισσότεροι εδώ γεννηθέντες είναι Ρωμιοί και Βαλκάνιοι. Έλλην είσαι επειδή φέρεις εντός σου τις Αρχές της Ελλάδος και ως Φάρος τις ακτινοβολείς στον Χώρο και στον Χρόνο και οχι επειδή «τιτλοφορείσαι» οπως σε βολεύει η οπως θα ήθελες να είσαι …

  Όσον αφορά τον Χριστιανισμό.. Η Πολεμική εναντίων του θα πρέπει να γίνει με σύνεση και Λογική. Οι ίδιοι οι Χριστιανοί ουδέποτε κατανόησαν το νόημα της ίδιας τους της πίστης. Βιβλία και κείμενα γεμάτα συμβολισμούς, τα πήρανε σαν Ιστορικές αλήθειες και κατασφάξανε τον Κόσμο στο ονομα Αυτών. Το ίδιο και οι Ισλαμιστές και πάσης φύσεως Δογματικοί. Σε καμία των περιπτώσεων δεν θα πρέπει να τους μιμηθούμε, σε καμία των περιπτώσεων δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε ξανά σε πάσης φύσεως Δογματισμό να ορίσει τις ζωές μας. Εν το Παν φίλοι μου… Καιρός ο Πλανήτης να αρχίσει να σκέφτεται και το κυριότερο, να φιλοσοφεί Ελληνικά Ξανά!

  Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011 – Συμπληρωματικό

  Σε ενα σημείο στην «Παρακλητικήν» αναφέρει :

  «Ναούς ειδώλων (= ελληνικούς) καθείλετε αθλούντες, και εαυτούς της Τριάδος θείους ναούς εδομήσασθε, αθλοφόροι κυρίου αγγέλων συνόμιλοι»
  και : «Οι καλάμω του Σταυρού, εκ του βυθού της αγνωσίας τους λαούς αναγαγόντες Απόστολοι, την των Ελλήνων πλάνην απεμειώσατε από της γης, απλανείς σωτήρες γενόμενοι των πιστών, αληθώς όθεν μακαρίζεσθε».

  Την Ελλήνων ΠΛΑΝΗΝ ΑΠΕΜΕΙΩΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΓΗΣ …

  Προσωπικά δεν θέλω να συμπληρώσω κάτι περισσότερο σε αυτό. Να ευχαριστήσω την καλή μου φίλη Αθηνά που με πληροφόρησε για το σχετικό χωρίο.

 2. Περισσότερα για ΘΕΜΑΤΑ: ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΝΕΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ
  Υψηλής λογικής έξω από τα κατεστημένα. ΣΟΥΠΕΡ Αντικειμενικά ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ.

  http://users.otenet.gr/~tzinis/ipsistos.htm

  Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ http://

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: