ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΕΡΑ

Για την αφύπνιση και την πνευματική αναγέννηση των Ελλήνων

Τι κρύβεται πίσω από τις εβραιογεννείς θρησκείες

Posted by lykofron στο 31/12/2011

ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΝΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ

Advertisements

Ένα Σχόλιο to “Τι κρύβεται πίσω από τις εβραιογεννείς θρησκείες”

 1. ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΘΕΟ:
  ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
  ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
  Συμβεβλημένοι απατεώνες, θρησκεία και πολιτική στους αιώνες.
  ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΩΝ των θρησκειών και αιρέσεων.
  ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ: Παραγωγοί δυστυχίας πόνο θλίψη θάνατο απάτη στους αιώνες.
  ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ Μ-ΒΛΑΚΕΣ.
  ΠΙΣΤΕΥΩ ίσον άγνοια, ψέμα απάτη ντοπάρισμα αμορφωσιά ίσον εξευτελιστικό.
  Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε το ΠΙΣΤΕΥΩ, γιατί δηλώνει άγνοια και όχι ΓΝΩΣΗ.
  ΠΙΣΤΕΥΩ ίσον άγνοια, ψέμα απάτη ντοπάρισμα αμορφωσιά ίσον εξευτελιστικό.
  Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις; Τα παρακάτω:
  ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣΜΟΣ για έναν άνθρωπο ή θεό ΕΙΝΑΙ:
  ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ: Για μη βλαμμένος… (Υπάρχει άνθρωπος μη «βλαμμένος;»)
  Αν υπήρχε θεός: 1) Δεν θα υπήρχε διάβολος, είναι δυνατόν ένας θεός να έκανε σαμποτάζ στον εαυτόν του; 2) Δεν θα υπήρχα εγώ να Τον αμφισβητώ, δεν θα τολμούσα. Αν υπήρχε
  θεός κλπ. το βρίσιμο που έφαγε από εμένα θα μου είχε κάνει…μάλλον ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ.
  Για τους θρησκευτικούς ηγέτες του κόσμου και κάτι αγαθά ανθρωπάκια (ζωάκια):
  ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Ή ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ, ΑΡΧΗΓΟΙ
  ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΛΑΟΣ κλπ; Δηλαδή, είστε συνειδητά αυτό που είστε; ή ασυνείδητα; Αν συνειδητά έχει καλός, είστε ΕΞΑΠΑΤΗΤΕΣ. Αν ασυνείδητα ή είστε αγαθοί ή μαλάκας. Όσοι
  δεν καταλαβαίνουν τι λέγω, είναι ευτυχισμένοι ή και ευτυχεσμένοι.
  Είναι δυνατόν να υπάρχουν ένια φορές ποιο «μαλάκες» από εμένα στον εικοστό πρώτο αιώνα;
  Δεν είμαι κατά των θρησκευόμενων αλλά κατά της απάτης και το ψέμα κλπ.
  Για «αρσενικούς άντρες και για θηλυκές γυναίκες 100%. Οι άλλοι ας τα πετάξουν.
  ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ. Επαγγέλματα απάτης.
  Οι θρησκείες ζωοποιούν τους ανθρώπους (τα αγαθά και τους αμόρφωτους).
  Ποιος καθαρματοποιεί και ζωοποιεί και ντοπάρει τους βομβιστές τους καμικάζι κλπ. -Οι θρησκείες με τον παράδεισο και οι πολιτικοί για την πλεονεξία την δόξα και τις αρπαχτές.
  Οι θρησκείες δεν αντέχουν την λογική κρίση, την αντικειμενικότητα.
  Οι θρησκείες είναι μια φυγή από την πραγματικότητα ένα ντοπάρισμα ένα ναρκωτικό της διανόησης. Τι διαφέρει ένας ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ από έναν ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ;
  Πολύ εγωιστικό, μεγάλο θράσος αμορφωσιά και αναίδεια χρειάζεται να αυτοανακηρύσσεσαι άγιος (ή αγία «Αθανασία» κλπ, ή να σε αυτό ανακηρύσσουν άλλοι)
  Εγώ είμαι «ελεύθερος» από θρησκείες, από θεούς διαβόλους προλήψεις δεισιδαιμονίες ταμπού παραδείσους κλπ. Δεσμευμένος όμως με την ανθρωπινότητα. (Στο να είμαι υποχρεωμένος να είμαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ).
  ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ.
  Στην φύση, (ή στον θεό) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΣΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ούτε έχει ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ επάνω στη γη ο άνθρωπος, είναι το ποιο αξιολύπητο πλάσμα της φύσεως, και προπάντων ο υψηλής ποιότητας και ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ άνθρωπος, και δεν κάνει ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ σ’ όλοι τη ζωή του από το να καλυτερεύσει την μειονεκτική θέση του, να ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ το, «τα πάντα εν σοφία εποίησε». Ίσον αμαρτία κατά την θρησκεία……
  Για όσους θέλουν να υπάρχει θεός….υπάρχει, για όσους δεν θέλουν δεν υπάρχει. Είναι καθαρός υποκειμενική περίπτωση.
  Και αντιστρόφως ανάλογη του ντοπαρίσματος. Δηλαδή όσους μπορούν, ξεγελάσουν οι παραμυθάδες. ΤΕΛΙΚΟΣ: Όποιος θέλει να υπάρχει Θεός ΥΠΑΡΧΕΙ, για όποιον δε θέλει δεν ΥΠΑΡΧΕΙ. Είναι καθαρός υποκειμενική περίπτωση, αντικειμενικά, και λογικά δεν υπάρχει θεός, μόνον υποκειμενικά, και ποιο πολύ από τον φόβο του παραδείσου και της κολάσεως.

  ΠΩΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ.
  ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ: ΦΥΤΩΡΙΑ ηλιθίων αγαθών παρωπιδοφόρων και κορόιδων. Ο θεός με όλες τις ανθρώπινες αδυναμίες δηλαδή καθαρός εξευτελισμός: Τον αναδεικνύουν σαν το μεγαλύτερο κάθαρμα! 10 φορές ποιο μεγαλύτερο από τον άνθρωπο.
  Πως ξεφτιλίζετε τον θεό σας: (Σλόγκαν: Συμφέρον και βλακεία: Θεός πάντων εστί).
  Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει θεός, τότε αυτοί που πιστεύουν αν ΤΟΛΜΟΥΝ ας απαντήσουν στα παρακάτω ερωτήσεις, ας απαντήσουν οι νταβατζήδες ΤΟΥ.
  Αν υπήρχε ο υποθετικώς θεός έτσι που τον κατασκεύασαν οι άνθρωποι, τότε δεν θα φέρναμε καμιά εύθηνη για της πράξης μας. Επειδή όμως δεν υπάρχει θεός τότε φέρνομε ακέρια της εύθηνες μας. Οτιδήποτε κάνει ο άνθρωπος για να καλυτερεύσει την θέση του επάνω στη γη είναι ξεφτιλιστικό για έναν πάνσοφο και «αμαρτία». Δήξτε βρε «απατεώνες», έναν….. και που τον βοήθησε ο θεός. Εμένα μου είναι αδύνατον να παραδεχθώ πως ένας θεός, «έστω και έτσι που τον κατασκεύασαν οι άνθρωποι» να είναι άδικος άκαρδος άπονος αδιάφορος απαθής ανέντιμος ανεύθυνος κακός ανάλγητος εκδικητικός να μην λυπάται κλπ. Δηλαδή έκαναν τον θεό τους ποιώ κάθαρμα κ’ απ’ τον άνθρωπο; ( εκτός των καθαρμάτων).

  ΗΛΙΘΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. (9,1)
  Η λογική του παρελθόντος, παραλογισμός του σήμερα!
  Τεστ λογικής. (Αρχίζουμε από την αρχή της δημιουργίας).
  Για πιο λόγο, για ποίον σκοπό, για ποια ανάγκη έγιναν: (Αυτά που έγιναν.)
  1) Οι άνθρωποι; Οι άγγελοι; Οι διάβολοι; Είχε ο θεός ανάγκη από ανθρώπους από αγγέλους διαβόλους κλπ; Αν ναι, τότε Η ΑΝΑΓΚΗ είναι πάνω από τον θεό σας, και ο θεός ΤΟΥ θεού σας!
  2) Δεν ήξερε ο πάνσοφος θεός σας πως κάποιος θα γινόταν διάβολος; και θα ξεγελούσε τον Αδάμ και την Εύα με τον όφη; και ότι θα τους έριχνε από τον παράδεισο, είχε και τη γη (την Γυάρο) έτοιμοι για εξορία. (Τόσο εγωιστής είναι ο θεός για ένα «Μήλο» που φάγανε να τους τιμωρήσει με την ποιο μεγάλη ποινή, τον θάνατο;). -Παρέβηκαν την εντολή Του! -Δηλαδή, δεν ήξερε ότι θα την παραβούν; Τότε ποιος Μ…μας τον σερβίρει για ΠΑΝΣΟΦΟ; Ερώτηση, πρώτα έκανε την γη ή τον παράδεισο ο θεός; (Όπως και να απάντησης, λάθος κάνεις).
  Τον δε διάβολο κατάργησας…. ΠΟΤΕ στην Δευτέρα ΑΠΟΥΣΙΑ;;;;
  3) Ο Αδάμ και η Εύα οι πρωτόπλαστοι, είχαν 2 παιδία το ένα σκότωσε το άλλο, με ποια παντρεύτηκε και βγήκαμε εμείς οι «μπάσταρδοι;» Άρα ήμαστε πρωιών αιμομιξίας!
  Και από πότε; η αιμομιξία έγινε ανήθικη παράνομη έγκλημα κλπ; και πολύ σωστά, αφού
  ούτε ο θεός δεν μπόρεσε να το «διορθώσει»!
  4) Αν υπήρχε θεός θα υπήρχε και ΣΚΟΠΟΣ στη δημιουργία Του, δεν θα υπήρχε διάβολος, είναι δυνατόν να έκανε σαμποτάζ στον εαυτόν του; Και να στέλνει προφήτες, χριστούς, τους προστάτες, τους νταβατζήδες Του κλπ. κλπ Αν δεν ήταν άνθρωπος ο χριστός δεν θα ήθελε οπαδούς. Και τελικός να είναι η χριστιανική θρησκεία μειονότητα επάνω στη γη;
  (ήταν δυνατόν μια θρησκεία εκ του θεού αποσταλμένη να είναι μόνον 450 ως 600 εκατομμύρια μέσα στα 6,5 δισεκατομμύρια των ανθρώπων άλλων θρησκειών της γης;).
  Ο θεός είναι ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΝ, μόνον οι αιρέσεις οι νταβατζήδες οι προστάτες οι δούλοι του είναι ΠΟΛΥ, χριστιανοί μωαμεθανοί βουδιστές και άλλες 400 θρησκείες και δόγματα.
  Πως τολμάτε να ξευτελίζετε έτσι τον θεό σας, και να σκοτώνεστε με τον συνάνθρωπο σας, για τον παράλυτο θεό σας;;;;;.
  Ήρθε να μας σώσει από τι; (Έρων τις αμαρτίες του κόσμου). Και οργιάζει η αμαρτία το άδικο το μίσος οι πόλεμοι με εκατομμύρια νεκρούς ακόμα και εκεί που γεννήθηκε κλπ. κλπ. Με τα καθάρματα τους «πολιτικούς» κλπ. κλπ.
  5) Αφού ο θεός όλα τα έκανε «τέλια» γιατί κάθε μέρα βελτιώνουμε την τελειότητα Του, και τι τον θέλουμε τον παράδεισο; Για χειρότερα; Δεν μπορείς να ξεφτιλίζεις τον πάντα εν σοφία ποιήσαντα με το να μην σε αρέζει ΤΙΠΟΤΑ, ή είναι όλα τέλια, ή μαλακιοφέρνεις;
  Γιατί πηγαίνεις στην εκκλησία; -Για να υποδείξω στον πάνσοφο θεό και παντογνώστη μέσον των νταβατζήδων του, τι πρέπει να κάνει, ή τι έπρεπε να κάνει.
  Κανένα πράγμα σε αυτόν τον πλανήτη δεν χαίρεται από ευτυχία αλλά από την ΕΞΑΛΕΙΨΗ της δυστυχίας του. Πόλοι φοβούνται ότι, με αυτά που λέγω θα γίνουμε ζούγκλα … δηλαδή τώρα τι είμαστε; υπάρχει περίπτωση να γίνουμε χειρότερα;
  Θα αφήσω τον βρομώκοσμο του πάντα εν σοφία, μα εγώ γιατί τον έβλεπα; πάντα ως
  μ-βλακία! Και μην ξεχνάτε: Η ελπίδα, και τα καθάρματα πεθαίνουν τελευταίοι.
  6) Αυτόν τον πούστη τον διάβολο, πότε θα τον καταργήσει, και όλη την ανθρωπότητα ήσυχη να αφήσει; Τι τον κρατά ο θεός ακόμα, εδώ και 2000 χρόνια; μχ. δεν φτάνει τόσα εκατομμύρια ανθρώπους που πήρε στην κόλαση Του; Την κόλαση ποιος την έκανε, ο θεός ή ο διάβολος και εκ των προτέρων, και γιατί;
  Και εφόσον είναι ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ τότε ότι επέτρεψε να γίνει είναι δίκαιον και καλό, και κακώς αντιδράτε. Τι να πούμε εμείς τα απολλολά πρόβατά όταν εσείς ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ την βούληση του θεού σας, και του υποδεικνύετε τι να κάνει! Τελικώς αν όλες οι ιδιότητες ενός θεού είναι αληθινές τότε ότι κάνει ο άνθρωπος για να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης του είναι ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ με το θέλημά Του, γιατί ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ τα έργα Του που τα πάντα εν σοφία εποίησε.
  7) Του δώσατε ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ και ΠΑΘΗ καλός δίκαιος πάνσοφος παντογνώστης αγάπη τιμωρός κλπ. και το χειρότερο Τον ξεφτιλίζετε με το, ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ, ο πάνσοφος; ε όχι δα, δηλαδή η ιδιώτης του πανσόφου να αναιρείτε από το «ΜΑΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ»! Οι δοκιμές οι αλχημείες και τα πειράματα ΔΕΝ συνίστανται για θεούς ΠΑΝΣΟΦΟΥΣ αλλά για «αμόρφωτα» ανθρωποειδή.
  Όλες οι ιδιότητες του θεού καλός, δίκαιος, πάνσοφος, παντοδύναμος κλπ. είναι εγκληματικά ηλίθιες κουτές, (Μόνον για βλάκες.) και καταρρίπτονται με την παραμικρότερη λογική και πολλά ρητά του ευαγγελίου κ.λ.π.
  Ο θεός είναι παντογνώστης πάνσοφος ή όχι; Ξέρει εκ των προτέρων που θα καταλήξεις εγώ εσύ και κάθε φαινόμενων στο σύμπαν, είμαστε δημιουργήματα του θεού ή γίναμε εν άγνοια Του; Αν ναι, τότε ότι κάνουμε ή δεν κάνουμε ή λέμε έχουν την έγκρισή Του. Και εφόσον είναι ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ τότε ότι επέτρεψε να γίνει είναι δίκαιον και καλό, και κακώς αντιδράτε. Τι να πούμε εμείς τα απολλολά πρόβατά όταν εσείς ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ την βούληση του θεού σας, και του υποδεικνύετε τι να κάνει!
  Εγώ δεν κάνω δοκιμές για πράγματα που ξέρω πως γίνονται και που θα καταλήξουν. Δεν είμαι θεός να κάνω δοκιμές πειράματα και αλχημείες.
  8) Ο θεός μαζί σου, ίσον ΑΠΑΤΗ……. που το είδατε…… Αρχιεπίσκοπος: Ο θεός μαζί σας! -Δηλαδή ο «θεός» θέλει ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ;;;; Λες να συμμορφώνεται με τις ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, με τις υποδείξεις των νταβατζήδων Του; Λες να μην ξέρει τι του γίνεται; είναι δυνατόν;
  9) Μην γίνεστε νταβατζήδες του ΥΨΙΣΤΟΥ και του πουλάτε εκδούλευση, δεν έχει ο θεός την δική σας ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ούτε ανάπηρος είναι ούτε άτομο με ιδικές ΑΝΑΓΚΕΣ.
  10) Είναι τόσο αφελή αγαθά «ζωάκια» που νομίζουν ότι προσφέρουν υπηρεσίες στον «ανάπηρο» θεό τους, μα είναι δυνατόν;;;
  11) Δέστε στον καθρέφτη τη μάπα σας και αναρωτηθείτε, είναι δυνατόν να έχει ξέπεσε ο θεός σε σας να τον υπερασπίζεστε και να μεσολαβείτε με παρακάλια δεήσεις κλπ. ως νταβατζήδες; Πως τολμάτε;
  12) Δισεκατομμύρια άνθρωποι προσεύχονται στον θεό με δεήσεις λιτανείες κλπ. και για τον θεός αλλού βρέχει, και τίποτα δεν τρέχει. Ή μάλλον με μεγάλες καταρρακτώδες βροχοπτώσεις και τυφώνες, απαντάει στους αιώνιους αιώνες. Τον έχουν αναδείξει σαν το μεγαλύτερο άσπλαχνο κάθαρμα του σύμπαντος, να μην ενδιαφέρετε για τα παιδιά του.
  13) Ήρθε να μας σώσει από τι; Έρων τις αμαρτίες του κόσμου. Και οργιάζει η αμαρτία το άδικο το μίσος οι πόλεμοι με εκατομμύρια νεκρούς, ακόμα και εκεί που γεννήθηκε κλπ. κλπ.
  Με τα καθάρματα τους «πολιτικούς» και τα ντοπαρισμένα ζώα των θρησκειών.
  14) Όστις θέλει οπίσω μου ελθεί! Εκβιαστικά, με δύο όπλα στο κεφάλι; ένα ο παράδεισος και το άλλο η κόλαση; Που πότε και πως ο θεός συνέβαλε ή βοήθησε στις ανθρώπινες ανησυχίες για να εξαλείψει τον πόνο την δυστυχία; κλπ. κλπ Πεθαίνουν 600 άνθρωποι ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ από AIDS στην Ν. ΑΦΡΙΚΗ από τους ιούς του υψίστου.
  Δεν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ, είναι εξευτελιστικό, ο ΘΕΟΣ να είναι ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ και να μας απειλεί με (δυο όπλα στο κεφάλι) το ένα η Κόλαση και το άλλο ο Παράδεισος γίνετε ; ! Ενώ θεωρείτε ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ . Πως ανέχονται να ζούνε μέσα στην πλάνη ; Στο τι χρειάζεται η ΔΟΚΙΜΕΣ και οι υποδείξεις σε έναν ΠΑΝΣΟΦΟ ; Από τα αγαθά ανθρωπάκια.
  15) Ο άνθρωπος για την φύση ή τον θεό είναι ένα ασήμαντο γεγονός ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΞΙΑ. Το ποίο αξιολύπητο πλάσμα μέσα στο ζωικό Βασίλειο (στη φύση) είναι Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και το ποίο ευνοημένο!!! αλλά και το ποίο κάθαρμα. Πεθαίνει τότε που υπάρχουν οι περισσότεροι λόγοι να ζήσει!!! Τα γεράματα: είναι η κοιλάδα του θανάτου, Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
  Ο θεός έκανε τον κόσμο και μετά αυτοκτόνησε ή πέθανε! (Οι άνθρωποι τον ανακάλυψαν πεθαμένο).
  16) Οι άνθρωποι έκαναν τον θεό κατ εικόνα και ομοίωση τους και όχι ο θεός αυτούς, δεν ήταν δυνατόν ένας θεός να είχε κάνει ανθρώπους τόσο καθάρματα ξεφτίλες ώστε να ξεφτιλίζετε. Αν ο άνθρωπος έγινε κατ’ εικόνα και ομοίωση τού θεού τότε ο θεός έχει την μορφή κάθαρμα; και μη μου πείτε, η λέξη κάθαρμα κατασκευάστηκε για τις πέτρες;
  Και μην μου πείτε ότι, εγώ και όλα τα καθάρματα της πολιτικής οι φονιάδες οι εγκληματίες οι «δράκοι» κλπ. ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ!!! (ΔΗΛΑΔΗ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑ, είναι δυνατόν;) Ούτε ο θεός έκανε τον διάβολο για να κάνει σαμποτάζ και δολιοφθορές στον εαυτόν του! Δεν μπορεί, δεν είναι δυνατόν ένας θεός να είναι ηλίθιος;
  Αν ένας άνθρωπος ή ένας θεός θέλει ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για το τι πρέπει να κάνει, τότε είναι ζώων ή κάθαρμα. Πατέρες μην υποδεικνύεται στο θεό σας, με δεήσεις, με παρακλήσεις και λιτανείες, τι πρέπει να κάνει ο θεός, τον ΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ. Τον υποβιβάζετε σε βλάκα.
  Αν υπήρχε θεός δεν θα υπήρχα εγώ να Τον αμφισβητώ, ή δεν θα τολμούσα. Το 95% ήμαστε καλοί από φόβο της κολάσεως και του παραδείσου και όχι από ανθρωπινότητα

  ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ
  Οι άνθρωποι όλα τα κακά τα φόρτωσαν στον διάβολο και καθάρισαν, απαλλάχτηκαν από την ΕΥΘΗΝΗ τους οι αγαθοί να εμβαθύνουν στη ουσία των πραγμάτων, παλιά δικαιολογούνται, στον 21ο αιώνα…… δεν δικαιολογούνται.
  Είναι ξεφτιλιστηκόν για μορφωμένους καθηγητές πανεπιστημιακούς δημοσιογράφους κλπ. να πιστεύουν σε θεούς σε διαβόλους σε πνεύματα τύχη κλπ…. Μήπως πρόκειται για ανθρωπάκια; Και οι κριτές κρίνονται…. Απορρίπτονται ή εγκρίνονται.
  Κάποτε θα μας λυπούνται για τις θρησκείες και τους πολιτικούς μας η επερχόμενες γενιές
  και θα μας θαυμάζουν για τον τομέα και την πρόοδο της επιστήμης μας.
  Όσοι ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι συνομιλούν με τον θεό, δεν μπορεί παρά να είναι μαλάκες.
  Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να μεσολαβούνε για μας στο θεό, έχουν κανένα πιστοποιητικό δίπλωμα άδεια να εξασκούν το επάγγελμα του νταβατζή Του υψίστου, τι σας νοιάζει για τους άλλους.
  Το να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ, έχεις και κάποιες ευθύνες υποχρεώσεις και δεν μπορείς να ξεφτιλίζεις το ανθρώπινο είδος, την ανθρώπινη ιδιότητα, την λογική, την ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤΗΤΑ. Τέτοιου ανθρώπου να του αφαιρείται η (άδεια κυκλοφορίας οι πινακίδες) ταυτότητα κλπ
  Τα κατεστημένα (Θρησκείες Εκκλησία ΜΜΕ TV κράτος κλπ.) διαμορφώνουν μαλάκες για μελλοντική χρήση για τα παιδιά τους την κλίκα τους κλπ. για να έχουν στοκ ηλιθίων και να τους εκμεταλλεύονται μελλοντικός. Θρησκείες: = Ισχύς μου η βλακεία των λαών.
  Τα μεγάλα κακά: θρησκεία πολιτική δικαιοσύνη τύπος ΜΜΕ, και η κατεστημένη
  κουλτούρα νοοτροπία των ντοπαρισμένων ανθρωποειδών. Οι ενωμένοι απατεώνες
  του κατεστημένου, της κλίκας που κυβερνά κλπ. Το 80 % (της εκατό) των ανθρώπων βγάζουν το ψωμί τους με ψευτιές και απατεωνιές, οπός: πολιτικοί, θρησκείες, μέντιουμ, αστρολόγοι, καφετζούδες, απατεώνες, κλεφτές, κλπ. κλπ κλπ. Συνειδητά ή ασυνείδητα.
  Φυσικά με αυτά που λέγω θίγεται το κατεστημένο η νοοτροπία η έπαρση ο εγωισμός και οι ανθρώπινες αδυναμίες τους, είναι θέμα γοήτρου εγωισμού, θίγεται το ΕΓΩ τους, τα προνόμια των νταβατζήδων του κατεστημένου του υψίστου, τα κεκτημένα δικαιώματα των, οι δόξες και οι τιμές από τους αγαθούς οπαδούς τους κλπ. κλπ.
  Δεν είναι δυνατόν άνθρωποι υψηλής αντικειμενικότητας να μην συμφωνούν οι απόψεις τους. Στην αντικειμενική αντικειμενικότητα δεν υπάρχουν πολλές αλήθειες, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ και οι απόψεις μας (τους) αναγκαστικά συμπίπτουν, συμφωνούν.
  Έξι (6) δισεκατομμύρια εγωισμούς παράλογους αμόρφωτους (ή ζήλια) πρέπει να αντιμετωπίσεις για κάτι που δεν συμπίπτει με την κατεστημένη νοοτροπία τα ταμπού τις προλήψεις τις δεισιδαιμονίες την μόρφωση τους κλπ. κλπ.
  Είναι δυνατόν να είμαστε παιδιά ενός κατωτέρου θεού; 1) Τότε τι θεός είναι; 2) Υπάρχουν πόλοι θεοί; 3) Μαλάκας και θεός γίνετε, και όμως γίνετε, τον κάνανε τα ανθρωπάκια.
  Ε, ρε και να υπήρχε θεός, θα σας έφτιανε αλοιφή για τα α…»φρύδια».
  Μέσα στη ζούγκλα του Ύψιστου της αδικίας του πόνου της θλίψης της δυστυχίας της ανισότητας και της ΑΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ, ζει ο άνθρωπος. (Όποιος προλάβει και φάγει τον άλλον). Εκεί που επικρατεί ο νόμος του ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΥ και εκεί που, Η ΖΩΗ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΩΝ, ΖΩΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ =(Ζούγκλα… μην φοβάστε ότι θα γίνουμε ζούγκλα, ήμαστε ήδη ζούγκλα.).
  Η μεγαλύτερη ΑΔΙΚΙΑ που γίνετε στην νοημοσύνη της ανθρωπότητας.
  Οι άνθρωποι αν και ζουν μέσα στον ΖΩΝΤΑΝΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ, και όμως οποίος προλάβει τρώει τον άλλον.
  Εμείς ζούμε (κολυμπάμε) μέσα στα μικρόβια ή τα μικρόβια μέσα σε εμάς; -Και στα δύο μέσα είσαι. Ζούμε σε έναν ΑΔΙΚΟ κόσμο από θεούς και ανθρώπους, θρησκεία πολιτική άρχουσα τάξη ΜΜΕ-εξαπατήσεως κλπ. κατεστημένη εξουσία.
  ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΤΕΣ ή ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΏΝΕΣ.
  Στην κοιλάδα της ξεφτίλας (γεράματα) τελειώνουν τα θεμελιώδη δικαιώματα για ζωή αξιοπρέπεια σωματική και ψυχική ακεραιότητα αυτοδιάθεση εγωισμός ποιότητα ζωής κλπ.
  Τα γεράματα είναι: Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
  ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ -ΑΣΚΟΠΙΜΟΤΗΣ -ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΤΗΣ -ΑΒΕΒΑΙΩΤΗΣ = Μ.Α.Π.Α
  Και Η ΖΩΗ θα ανταλλάσσει ΣΚΥΤΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΩΣΠΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ.
  Ήμαστε ζωντανοί 75-90 κλπ. χρόνια. Πεθαμένοι αιώνια, και ως εκ τούτο θα «δούμε» και το τέλος τους σύμπαντος από τον παράδεισο της υπαρκτής ανυπαρξίας, όταν κάποτε θα γίνει.
  Θα ζήσουμε αιώνια……. πεθαμένοι, στην αιωνιότητα της υπαρκτής ανυπαρξίας. -ΠΟΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ.

  Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ =(Στη μαύρη λίστα;;;) http://users.otenet.gr/~tzinis tzinis@otenet.gr
  1) Έτυχα μίας τιμητικής διακρίσεως εκ μέρους του Google, και με διέγραψε τον ιστότοπο http://www.tzinis.blogspot.com/ Αυτοί με διέγραψαν μια φορά εγώ 2. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που βγάζουν μανταρίνια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: